Rezervari telefonice
0726 50 40 50
Rezerva o camera online sau telefonic
0726 50 40 50 Book now

Cazare in Eforie Nord

Selecteaza limba
Romana English
Rezervari telefonice
0726 50 40 50
Rezerva o camera online sau telefonic
0726 50 40 50
Book now

Despre noi

Cazare in Eforie

Obiectivul nostru

Dorim sa oferim tuturor clientilor nostri servicii de cazare in Eforie de calitate si preturi competitive astfel incat acestia sa ramana cu o amintire placuta si cu dorinta de a reveni in statiunea Eforie Nord sau Constanta. Dorim ca orice client sa fie fermecat de malul marii din Eforie.

 

bonus pariuri sportive online omnibet case de pariuri sportive licentiate

Situata pe litoralul Marii Negre, in partea nordica a statiunii in Eforie Nord, vila turistica La Mer, sub sloganul:La Mer, locul in care iti vei dori sa revii! propune clientilor sai un sejur de neuitat in conditii excelente de cazare, la preturi incredibil de mici intr-o structura noua de cazare de 3 stele. 

 

Valorile dupa care ne ghidam: 

Fiecare client este special pentru noi si de aceea confortul si satisfactia clientilor sunt standardele de referinta in activitatea pe care o desfasuram. Va oferim prin intermediul locatiei noastre de cazare din Eforie Nord tot confortul de care aveti nevoie pentru a va petrece vacanta dorita. 

Servicii pe tot parcursul anului: Chiar daca ne aflam pe litoral, serviciile noastre sunt disponibile pe tot parcursul anului si se adreseaza si turistilor din orasul Constanta. Astfel, fie ca vii in vacanta, in interes de serviciu sau esti doar in trecere, noi iti suntem mereu la dispozitie cu cele mai bune oferte de cazare din Eforie Nord.

Pretul corect:  Ne preocupa calitatea serviciilor pe care ti le punem la dispozitie, insa stim ca satisfactia este data de un raport corect intre calitate si pret, de aceea la noi vei gasi mereu preturi si oferte atractive.

Progresul continuu si performanta: Consideram ca performanta vine din dorinta de a fi cel mai bun. Noi incercam sa devenim in fiecare an mai buni si sa crestem calitatea serviciilor si conditiilor oferite. Ii incurajam pe clientii nostri sa comunice cu noi si sa ne ofere feedback, astfel incat sa le putem satisface mereu cerintele. Ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact.

vezi toata galeria
Formular rezervare