Rezervari: 0726.50.40.50
LOGIN
Am uitat parola
DOTARI SI SERVICII
Locul in care iti vei dori sa revii!
Sezlong gratuit
Sezlong gratuit

Vila La Mer din Eforie Nord ofera clientilor sai sezlong gratuit pe plaja  sa privata din zona plaja Agigea (20-25 minute de mers pe jos).Terasa noastra este locul ideal unde te vei distra si te vei bucura de soare. Muzica ambientala, serviciile de bar si exclusivitatea va vor face sederea mult mai placuta la malul Marii Negre.

Transport statiuni
Transport statiuni

Transferul si transport din Eforie Nord catre alte statiuni La cerere, putem asigura transportul catre orasul Constanta sau catre alte statiuni, in cazul in care doriti sa vizitati si alte plaje de pe litoralul Marii Negre. Punem la dispozitia clientilor vilei La Mer din Eforie Nord seviciul de inchirieri masini si transfer aeroport sau gara, astfel incat deplasarea sa nu reprezinte o dificultate.

Terasa si cafenea
Terasa si cafenea

Va puteti pentrece serile calduroase de vara pe terasa La Mer din Eforie Nord unde va asteptam cu muzica ambientala, servire ireprosabila si preturi atragatoare. Cafeneaua din incinta receptiei, unde puteti servi diverse produse calde sau reci, este locul ideal pentru serile lungi de discutii cu prietenii.

Loc de joaca copii
Loc de joaca copii

Micutii nostri clienti vor beneficia de aceeasi atentie pe care o oferim tuturor. Special pentru copiii dumneavoastra am amenajat un mic spatiu de joaca in care se vor distra garantat.

Programe de aventura
Programe de aventura

Pentru ca vacanta dumneavoastra in Eforie Nord sa fie cat mai placuta va recomandam o serie de programe de aventura precum: tir cu arcul, scufundari, ture cu caiacul, escalada, tiroliana sau plimbari cu veliere (vezi Obiective Turistice/Programe de aventura)

Excursii in Dobrogea si Constanta
Excursii in Dobrogea si Constanta

Daca va doriti sa vizitati orasul Constanta sau toata regiunea Dobrogea, si sa le descoperiti trecutul istoric, va propunem o serie de trasee cu obiective turistice specifice zonei. Puteti vizita puncte cheie ale zonei Dobrogea sau ale orasului Constanta.